SPLIT

STAMBENO POSLOVNI OBJEKT SPLIT / ŽNJAN

Gradimo za Vas novi stambeno poslovni objekt u Splitu, ugao Primoštenske i Tučepske ulice. Vrhunska kvaliteta gradnje! Stanovi u pretprodaji od 38 do 111m2 te garaže i parkirna mjesta u podrumskim etažama. 

Na istočnom dijelu Splitske četvrti Žnjan, sagraditi ćemo stambeni objekt koji se sastoji od 145 stambenih jedinica te jednim lokalom. Budući objekt će se nalaziti uz Tučepsku ulicu na istoku i Primoštensku ulicu na jugu. Katnost objekta čine dvije podzemne etaže, prizemlje te šest katova. U podzemnim etažama predviđena su parkirno-garažna mjesta, garaže, tehnički prostori i spremišta stanara.

Nadzemno je objekt organiziran s tri stubišne vertikale (oznake A, B i C) sa dizalima koje povezuju i obje podrumske etaže. U nivou prizemlja nalaze se ulazni prostori u zgradu kojima se pristupa do stubišnih vertikala (A, B i C). Do svake stubišne vertikale u prizemlju osigurana je direktna veza na pješačke površine u koridorima Tučepske i Primoštenske ulice. Veći dio prizemne etaže zauzimaju stambeni prostori kojima pripadaju terase sa vrtovima na terenu, orijentirani prema uličnom dijelu čestice.

Na taj način je ostvarena tampon zona stambenih prostora u prizemlju prema ulici i vanjskom parkiralištu na čestici. U prizemnom dijelu etaže, uz ulaz B predviđen je poslovni prostor (ugostiteljske namjene). Uz ulazne prostore (vertikala A i C) nalaze se i prostori u kojima je smješten dio sprema za stanare. Etaže od 1. do 6.kata su stambene namjene sa potrebnim tehničkim prostorima.

Kolni pristup prizemnim parking mjestima predviđen je iz Tučepske ulice, a pristup garaži putem rampe iz Primoštenske ulice.